Form 3

Cod: SKU-1440698348-7375-65
Evaluează acest produs
21.990 Lei
Preturile afișate conțin TVA.
Imprimanta Form 3 restabilește standardul pentru o imprimare profesională la prețuri accesibile, având o calitate constantă a printurilor.

Form 3 utilizează o nouă tehnologie de printare LFS. Tehnologia Low Force Stereolitraphy (LFS) reprezintă următoarea etapă în evoluția stereolitografiei (SLA) prin reducerea drastică a tensiunilor în procesului de printare.
Pentru a obține acest efect cuva de printare folosită pentru Form 3 foloseste doua straturi de  film transparent.
Unitatea de procesare a luminii (LPU) personalizată din interiorul imprimantei utilizează un sistem compact de lentile și oglinzi pentru a oferi imprimări precise, repetabilitate și o mentenanță mai simplă. 

Comparativ cu Form 2 pe Form 3 se folosește un laser care se deplaseaza mecanic sub cuvă si este orientat perpendicular pe cuva. Astfel proiectia laserului pe cuva este reprezentata tot timpul de un cerc cu diametrul de 85 microni si rezolutia de deplasare este de 25 μm. Prin urmare, cu aceasta tehnologie materialele translucide se imprimă mai clar ca niciodată, chiar din imprimantă, iar suporții de printare pot fi inlaturati mult mai ușor. De asemenea calitatea printului nu depinde de poziționarea piesei pe cuva de printare sau de dimensiunea printului.

De asemenea, gradul adeziune a printului de folia cuvei a fost redus considerabil ceea ce rezulta atât în îmbunătățirea ratei de print reușit, cât și într-o o longevitate mai mare a cuvelor de pe Form 3. 

E recomandat să fie folosită în combinație cu dispozitivele Form Wash (pentru clătire) și Form Cure (pentru post-polimerizare).

Include:

1 Imprimantă 3D Form 3
1 Cuvă de rășină 
1 Platforma de printare
1 set de finisare
Software PreForm
Un an de garanție.

Rezoluție XY: 25 microniGrosimea stratului: 25-300 microni
Materiale biocompatibile: NuDimensiuni de printare: (LxlxH): 14.5x14.5 x18.5 cm
Putere laser: Două lasere de 250 mWTemperatura internă:se încălzește pana la 35 ° C

 

ProdusColet
Lăţime41 cmLăţime44 cm
Lungime38 cmLungime42 cm
Inăltime53 cmInăltime56 cm
Greutate18 kgGreutate19 kg