Compania 3D DOT s-a înființat în anul 2016 și este specializată în domeniul imprimării 3D.
Compania noastră reprezintă oficial în România companiile Ultimaker, FormLabs, BigRep, Craftbot, Monoprice, Polaroid, FiberForce, FormFutura, Copper3D, Kimya, DSM, D-BASF.
În acest sens, firma 3D DOT vinde imprimante 3D, filamente și accesorii de la companiile sus menționate.
3D DOT oferă servicii de modelare și printare 3D prin echipa proprie de ingineri și designeri.

Scară printăm piese de până la 500x1000x500 mm
Volum executăm comenzi de la câteva sute, până la câteva mii de bucăți
Rezoluție cele mai bune rezultate cu ajutorul imprimantelor cu rășină cu volum maxim de 150x150x180 mm, pornind de la o rezolutie de 0.025mm/strat

Oferta rapida pentru imprimare si modelare 3D- in sectiunea -Servicii Printare 3D- a site-ului nostru ne puteti trimite foarte usor si rapid un model 3D in format STL pentru a putea primi o oferta din partea echipei 3D DOT. In cadrul sectiunii Servicii Printare 3D puteti sa ne trimiteti si schite sau desene CAD pe baza carora echipa noastra sa realizeze un model 3D optimizat pentru printare 3D.

3D DOT a dezvoltat metoda educativă ProtoShop, care folosește modelare și imprimare 3D ca metodă de a stimula creativitatea, de a crea produse noi și de a testa idei. Prin aceste cursuri care deschid orizonturile acestei tehnologii, îi ajutăm pe elevi, dar și pe oamenii din companii, să își dezvolte latura lor creativă și analitică.