BigRep PVA

BigRep
Cod: SKU-1536350507-4895-14
Evaluează acest produs
1.500 Lei
Preturile afișate conțin TVA.
Este un material de suport solubil în apă

BigRep PVA este un filament de suport solubil în apă, ideal pentru tipărirea prototipurilor complexe, gata de utilizare. Este utilizat în mod obișnuit în imprimantele cu extrudere duale pentru a oferi suport pentru obiectele cu părți suspendate sau cele cu geometrii complexe, pentru care imprimarea 3D este singura metodă de a produce dintr-o singură bucată.

PVA se dizolvă ușor în apă caldă, eliberând obiectul de suport. Nu este toxic și se poate dizolva în siguranță fără a polua în chiuvete obișnuite sau pe sol în aer liber.
Filamentul suport BigRep PVA este solubil în apă și cu cât apa este mai caldă, cu atât se dizolvă mai repede, deci oferă mai mult timp pentru crearea acelor modele sinuoase și necesită mai puțin timp pentru rafinarea rezultatelor.
PVA este utilizat pe scară largă în imprimarea 3D ca material suport care poate fi apoi dizolvat. Unele modele complexe care implică multe părți suspendate pot fi produse numai utilizând o structură de susținere. În caz contrar, structura tipărită s-ar deforma.

Acest filament avansat a fost optimizat pentru a îmbunătăți caracteristicile fluxului topit, ceea ce înseamnă că nu mai există motive de îngrijorare cu privire la înfundarea capătului fierbinte.

PUNCTE FORTE:

  • Polimer sintetic solubil în apă
  • Nu este toxic
  • Inodor
  • Optimizat pentru caracteristici îmbunătățite ale fluxului topit
  • Necesită uscare
  • Rezistență ridicată la tracțiune permițând realizarea de proiecte complexe
     
Temperatură extrudor190 °C
Temperatură pat printare60 °C

Compatibil cu imprimantele One, Studio, Studio G2 și toate imprimantele pe tehnologia FFF

Producător
BigRep
Culoare
Transparent
Diametru
1.75mm
2.85mm
Material
Material suport Material suport
Produse
Filament
ProdusColet
Lăţime0 cmLăţime0 cm
Lungime0 cmLungime0 cm
Inăltime0 cmInăltime0 cm
Greutate2.3 kgGreutate0 kg