Compania 3D DOT s-a înființat în anul 2016 în Brașov și este specializată în domeniul imprimării 3D.

Reprezentăm oficial în România companiile Ultimaker, FormLabs, BigRep, Craftbot, Prusa, Uniz, Omni3D, Minifactory, Intamsys, Monoprice, FormFutura, FiberForce, Copper3D, DSM, D-BASF, Kimya și Polaroid Play.

Comercializăm imprimante 3D, filamente 3D, rășini, accesorii și pixuri 3D.

Oferim servicii de modelare și printare 3D, având o echipă proprie de ingineri și designeri.

Oferim servicii complete de consultanță, de service și de mentenanță.

Oferta rapida pentru modelare și printare 3D în secțiunea - Servicii Printare 3D - a site-ului, unde ne puteți trimite foarte ușor și rapid un model 3D în format STL pentru a putea primi o oferta din partea echipei 3D DOT. În cadrul secțiunii Servicii Printare 3D puteți să trimiteți și schițe sau desene CAD pe baza cărora echipa noastră să realizeze un model 3D optimizat pentru a fi printat 3D.

 

Scară: printăm piese de până la 500x1000x500 mm

Volum: executăm comenzi de la câteva sute, până la câteva mii de bucăți

Rezoluție: cele mai bune rezultate cu ajutorul imprimantelor cu rășină cu volum maxim de 150x150x180 mm, pornind de la o rezoluție de 0.025mm/strat

 

3D DOT a dezvoltat și proiectul educativ ProtoShop, care folosește modelarea și imprimarea 3D ca metode autentice de a stimula creativitatea, de a testa idei, de a descoperi aptitudini noi și de a munci în echipă. Cursul vizează mai multe intervale de vârstă, începând de la ProtoShop KIDS (învățământ primar 6-10 ani) și până la ProtoShop UNI (învățământ universitar 19-25 ani). În anul 2021 s-a creat o metodă de pregătire pentru cadrele didactice, ca aceștia să fie vectori de diseminare a metodei în sistemul educațional.