Transformă ideile în realitate cu imprimantele 3D profesionale de ultimă generație de la 3D DOT

Transformă ideile în realitate cu imprimantele 3D profesionale de ultimă generație de la 3D DOT

Imprimarea 3D a revoluționat modul în care obiectele sunt fabricate și utilizate în diferite industrii. De la prototipuri la piese de schimb și accesorii personalizate, imprimantele 3D au deschis noi orizonturi pentru creativitatea și inovația umană. În acest context, compania 3D DOT a devenit un lider remarcabil, deținând în ferma sa de imprimante 3D modele profesionale, care aduc o valoare semnificativă în diverse domenii.
Acest articol vă prezintă câteva modele din catalogul 3D DOT de imprimante 3D profesionale:

UltiMaker S7 & UltiMaker S7 Pro Bundle
  

lmprimanta 3D profesională UltiMaker S7 duce experiența imprimării 3D profesionale la un nou nivel. Dotată cu cea mai recentă tehnologie, imprimanta vine încorporată cu Air Manager, o placă de construcție flexibilă și o nivelare automată a patului. Astfel, puteți imprima 3D piese și modele de înaltă calitate mai ușor și mai fiabil; de la primul până la ultimul strat.

Scopul Air Manager-ului integrat pe imprimanta 3D profesională UltiMaker S7 este de a elimina până la 95% din particulele ultrafine din timpul fiecărui proces de imprimare. Acest lucru nu numai că îmbunătățește calitatea aerului, dar și sporește procesul imprimării datorită camerei de construcție complet închise.

Imprimanta 3D profesională UltiMaker S7 Pro Bundle este dotată cu Material Station; prin depozitarea a până la 6 role de filament într-un mediu cu umiditate controlată și gestionarea acestora într-un mod automat, Ultimaker S7 împreună cu Material Station creează un sistem, ce poate fi comparat cu o linie de producție, care funcționează non stop. Camera sa închisă, controlată cu umiditate, menține filamentul în stare perfectă. În timpul imprimării 3D, se detectează în mod fiabil când o bobină rămâne fără filament și trece automat la alta. Acest lucru ajută la evitarea erorilor umane și la obținerea unor printuri de calitate mai bună.

Un print de test efectuat de către echipa 3D DOT poate fi urmărit aici

 

UltiMaker S5 & Ultimaker S5 Pro Bundle

Imprimanta 3D profesională UltiMaker S5 R2 este una dintre cele mai avansate imprimante 3D din gama S. Imprimanta 3D este echipată cu un volum generos de printare de 330 x 240 x 300 mm, dar care totuși permite ca imprimanta să fie suficient de compactă și de elegantă pentru a se potrivi în orice cadru profesional, birou, office desk.

Imprimanta 3D profesională UltiMaker S5 R2 ușurează orice proces de imprimare 3D cu următoarele specificații:

  • Volum de printare 330 x 240 x 300 mm
  • Nivelare avansată a patului de printare
  • Încălzirea duzelor în mai puțin de 2 minute
  • Încălzirea patului în mai puțin de 4 minute
  • Diversitatea diametrelor duzelor: 0.25, 0.4, 0.6, 0.8 mm

Imprimanta 3D profesională UltiMaker S5 Pro Bundle reprezintă un sistem complet de imprimare 3D, conform standardului industrial 4.0

  • Air Manager filtrează până la 95% din toate particulele ultrafine emise în timpul printării
  • Material Station-ul depozitează până la șase filamente în condiții optime și permite printarea neîntreruptă cu comutarea automată a materialului.
  • Software-ul Cura permite printarea de la distanță prin Cloud
  • Digital Factory permite managementul tuturor imprimantelor
  • Marketplace permite accesul la o gamă largă de filamente

 

BCN3D

3D DOT este reseller autorizat al producătorului de imprimante 3D BCN3D, ce cuprinde gama de imprimante profesionale Epsilon.

  • Avantajele alegerii acestei game de imprimante 3D sunt următoarele:
  • Posibilitatea de a furniza piese de calitate industrială
  • Modul IDEX permite printarea simultană a modelelor identice
  • Volum masiv de printare, începând de la 420 x 300 x 220 mm
  • Smart Cabinet încorporat cu sistem de protecție împotriva penelor de curent
  • Cu ajutorul camerei închise încălzite până la temperatura de 60*C, utilizatorii pot imprima 3D cu materiale pentru diverse industrii, de la plastic la compozite și metal.

Imprimanta 3D BCN3D Epsilon W27 este o imprimantă 3D profesională puternică, concepută pentru a furniza piese solide, cu materiale de calitate inginerească/industrială.


Avantajele alegerii imprimantei 3D profesionale BCN3D Epsilon W27 sunt următoarele:

  • Sistem Dual Extruder (IDEX)
  • Volum de printare 420 x 300 x 220 mm
  • Autocalibrare în mai puțin de 6 minute
  • Slicer integrat BCN3D Stratos

Imprimanta 3D profesională BCN3D W27 + Smart Cabinet este expusă în showroom-ul 3D DOT din Brașov.

 

Craftbot

3D DOT cuprinde toate imprimantele 3D din gama Craftbot: Craftbot Flow, Craftbot Flow XL, Craftbot Flow IDEX, Craftbot Flow IDEX XL, Craftbot Plus PRO.

Cea mai bună opțiune pentru optimizarea producției și pentru crearea de piese funcționale 3D cu materiale avansate o reprezintă imprimanta 3D profesională Craftbot Flow IDEX.

Această imprimantă 3D profesională oferă posibilitatea de imprimare 3D cu mai multe materiale simultan, inclusiv material de suport solubil, care deschide posibilități de proiectare dincolo de ceea ce poate oferi o imprimantă cu extrudare cu un singur cap.

Cu un volum de printare 425 x 250 x 250 mm, puteți imprima nu doar obiecte mari, ci vă puteți duplica performanța, deoarece este o imprimantă IDEX: capabilă să imprime 2 obiecte (care pot avea un aspect bicolor) în același timp (mod oglindă sau paralel).

Imprimanta 3D profesională Craftbot Flow IDEX este expusă în showroom-ul 3D DOT din Brașov.

 

Makebot Method X

UltiMaker, un lider global în imprimarea 3D desktop, a anunțat reformarea mărcilor sale după fuziunea dintre Ultimaker și MakerBot de anul trecut. Noua identitate a brandului reflectă viziunea strategică a companiei de a stimula adoptarea soluțiilor de imprimare 3D desktop și introduce o nouă arhitectură de produse

Sub brandul UltiMaker, imprimantele 3D Method se vor concentra pe aplicații de fabricație specifice, care pot beneficia de accesul la o cameră încălzită, materiale specializate cu temperaturi mari și un nivel ridicat de precizie dimensională.

Spre exemplu, modelul 3D Makebot Method X este o imprimantă 3D profesională, destinată utilizatorilor avansați și companiilor care doresc să creeze prototipuri și piese finale de înaltă calitate. Are o rezoluție maximă de imprimare de 20 de microni și poate imprima obiecte cu o dimensiune maximă de 190 x 190 x 196 mm. De asemenea, dispune de un sistem de calibrare automată, care ajută la asigurarea unei imprimări precise și constante.

În plus față de caracteristicile tehnice, MakerBot Method X vine cu propriul software de imprimare, Makerbot Print, care oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare a procesului de imprimare.

 

Formlabs

Principalele beneficii în imprimarea 3D cu rășină constau în producerea de piese de înaltă calitate, alături de o rezoluție și un finisaj mai bun. Atunci când vine vorba de caracteristici foarte fine, un proces precum SLA poate atinge un nivel ridicat de precizie dimensională.

Recomandarea echipei 3D DOT atunci când vine vorba de astfel de aplicații o reprezintă imprimanta profesională 3D Formlabs 3+ Complete Package; este bogată în caracteristici, care simplifică producerea fiabilă a dispozitivelor medicale, pieselor de uz final, pieselor dentare și multe altele.

Caracteristici cheie:

  • Tehnologia Low Force Stereolithography, ce asigură un nivel ridicat de precizie și detalii fine în procesul de imprimare
  • Rezoluție de până la 25 de microni, care vă permite să creați obiecte cu detalii complexe
  • Volum de imprimare 14.5 x 14.5 x 18.5 cm, perfect pentru a realiza diferite tipuri de obiecte
  • Software Formlabs PreForm inclus

Imprimanta 3D profesională pe bază de rășină Formlabs 3+ Complete Package este expusă în showroom-ul 3D DOT.

 

UNIZ

UNIZ IBEE este o imprimantă 3D profesională accesibilă care folosește tehnologie LCD care permite printarea la rezoluții mari, cu viteză ridicată.

Avantajele alegerii acestei imprimante 3D profesionale pe bază de rășină sunt următoarele:

  • Tehnologie LCD, monocrom 4K
  • Viteză mare de printare
  • Volum de printare 192 x 120 x 220 mm
  • Compatibilă cu rășini de la alți producători

Imprimanta 3D profesională UNIZ IBEE este disponibilă în showroom-ul 3D DOT:

Despre 3D DOT

 

3D DOT este lider în soluții de imprimare 3D în România. Compania oferă o gamă largă de imprimante 3D, filamente și accesorii de la mărci de top, făcându-l un one stop shop pentru toate nevoile dumneavoastră de imprimare 3D.  

Showroom-ul oferă clienților experiența celor mai noi tehnologii de imprimare 3D, alături de sfaturi de specialitate din partea echipei de ingineri.

Vizitează acum showroom-ul din Brașov sau SITE-UL 3D DOT și experimentează viitorul imprimării 3D! 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.